WAT KOST HET?

Als je verder wilt komen met begeleiding, kost het in de eerste plaats de bereidheid open te zijn. Open over je vragen en dilemma's. Maar ook open voor de reactie. Het kost inzet en aandacht en vaak ook moed. Het is soms al heel wat om bij iemand aan te kloppen.

Als we aan de slag gaan, steek ik tijd en energie in ELPISbegeleiding. Daar betaalt u/jij dan een financiële vergoeding voor die bij u/jou past. We maken daar van tevoren een afspraak over.

Voor organisaties die opdrachtgever zijn van begeleiding of free lance werk, geldt hetzelfde. Richttarief is dan € 63,50 per uur (excl. b.t.w.)

Ook voor het verzorgen van een huwelijksviering of uit- vaartplechtigheid maak ik een 'aanbod op maat'. Meestal gaat het om twee gesprekken vooraf, voorbereiden van viering/plechtigheid, voorgaan in viering/plechtigheid en een terugkijkgesprek achteraf (daar besteed ik in totaal ongeveer tussen de 10 en 12 uur aan).

Voor een (s)preekbeurt geldt het tarief dat in de Protestantse Kerk van Nederland is vastgesteld voor het als gastpredikant leiden van een kerkdienst (vanaf 1 juli 2022: € 142,-). In bijzondere omstandigheden kan dit tarief worden aangepast. Reiskosten: 16,5 ct per km (excl. b.t.w.), waarbij maximaal 200 km in rekening zullen worden gebracht (= € 40,- incl. b.t.w.).

*

Van de financiële opbrengst van ELPISbegeleiding gaat 10 % naar drie doelen, namelijk: Amnesty International, Stichting Redt een Kind en Vogelbescherming Nederland.

*


waardevol kunstwerk 


paradijselijke rust 


stevig vloertje